Make a wish : de wens van Wesley

09-11-2015, Wokken voor Wesley
De wens van Wesley
Kokkie en Wokkie verassen Wesley
Wesley mag zelf ook even wokken
Dolfijnen aaien
Bekijk promotie film

Elk kind verdient de kans om zijn of haar droom waar te maken. Zeker voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Hiervoor wil ook wokkenoplocatie.nl een bijdrage leveren aan het verwezenlijken van de wensen van deze kinderen. Make-A-Wish® Nederland vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. En voor Wesley was dat: dolfijnen aaien, politieauto's en Amerikaanse vrachtwagens met een grote neus aan de voorkant.

Op de wensdag van Wesley stond voor zijn school een heel politiekordon die hem naar het Dolfinarium hebben gebracht. Wesley mocht daar kijken bij het voeren van de zeeleeuwen en mocht de roggen aaien. Daarna werd Wesley verwacht in het DolfijndoMijn voor een VIP-ontmoeting met de dolfijnen. Hij mocht ze aaien en met ze spelen.

Aan het eind van de dag werd Wesley terug gebracht naar huis in een gigantische truck. Thuis wachtte hem een verrassing. Er stond een feesttent met daarin een complete wokkeuken. Kokkie en Wokkie verzorgden een wervelend wokfeest en Wesley mocht de koks helpen. De tafel was prachtig versierd met heliumballonnen en persoonlijke placemats.

Wij van wokkenoplocatie.nl zijn trots dat we met stichting Make-a-Wish® hebben mogen bijdragen aan het verwezenlijken van de wens van deze kinderen. Ook persoonlijk, als vader van drie kinderen, weet ik hoe waardevol het is voor de herinnering voor later. Wesley en gezin... we hopen dat het heeft gesmaakt!!!

Share

© Copyright 2015 Bereschieter | design S. van den IJssel | All Rights Reserved.