Wok catering op elke gewenste locatie

Vers van de pan op het bord

De geur en de gezelligheid lokt mensen naar onze tent en zal een heuse aanvulling zijn voor Uw feest of evenement. Met een grote diversiteit aan verse groente zoals: paprika, peultjes, wortelen, taugé, broccoli is er keuze genoeg om knapperigheid en gezondheid toe te voegen aan het gerecht. Dit kunt u aanvullen met kip, varkensvlees, gamba's of Panga fillet. Uw unieke samenstelling word ter plekke gepoucheerd en vervolgens gewokt met een saus naar keuze. Lekker, vers en gezellig!

 

Wokken op elke gewenste locatie

Met onze mobiele wokinstallatie met afzuigsysteem kunnen we op iedere gewenste locatie de sfeervolle keuken opbouwen. Binnen of buiten, grote evenementen of kleinere tuinfeesten. We kunnen onze installatie aanpassen op de uitgangspunten van uw gelegenheid. Binnen twee uur zijn we klaar om te draaien.

 

 

Meer dan wokken alleen

Kokkie en Wokkie streeft ernaar om ieder wok evenement compleet en zonder extra gedoe voor u te verzorgen. We bieden ons verzorgd standaard pakket evenals vraag op maat indien gewenst.
Zo denken we aan onze jongste gasten met vers gebakken pannekoeken en voor iedereen een ijsje als toetje. Zo zetten we voor ieder persoonlijk de puntjes op de i.
Meer informatie over onze services vind u bij Partyservice.

 

Pannekoeken voor de kids.
Jeeeeeeh pannekoeken!
Een lekker ijsje als toetje.
Hoorntje uit de hand.

Zin in een wokfeest? Doe hier uw aanvraag.

Met uw aanvraag maken wij voor u een aanbieding op maat.

Wokken op locatie aanvragen

© Copyright 2015 Bereschieter | design S. van den IJssel | All Rights Reserved.