Wokkenoplacatie
Kokkie en Wokkie
Zoet! Zout! Of pittig!

Live wokken op elke gewenste locatie

Geef je een tuinfeest, bruiloft, verjaardag, personeelsfeest of heb je gewoon wat te vieren met vrienden of familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen live cooking met onze showkoks. Lekker eten en drinken met een grote portie humor en entertainment!

Vers wokken

Vers wokken

Jouw persoonlijke smaak wordt ter plekke geporcheerd en vervolgens gewokt met een saus naar keuze. Lekker, vers en gezellig.


Live Entertainment

Live Entertainment

Verzekerd van een gezellig feest en een verzorgde avond, die een lust is voor het oog met een grote portie humor en entertainment.


Op locatie

Op locatie

Binnen of buiten, bedrijfsevenementen of tuinfeesten, aangepast op de wensen van jouw wokfeest. Binnen twee uur zijn we klaar om te draaien!

Daarom Wokken op Locatie

Het dynamische duo Kokkie en Wokkie zorgt voor een wervelend wokfeest! Je bent verzekerd van een gezellig avond met onbeperkt eten voor de gasten.

Vers gesneden groenten

Dagverse groente met vlees en vis, voor jou gewokt. Knapperig en gezond van de pan op het bord.

Vers gesneden groente
Startklaar in mum van tijd

Startklaar in een mum van tijd

Doordat alles mobiel is, kan onze wokinstallatie binnen 2 uur worden opgebouwd en zijn we klaar om te draaien.

Voor elk seizoen

Van een tuinfeest in het zonnetje met onze woktent, tot bedrijfsfeest in de winter met onze afzuiginstallatie.

In elk seizoen
Op elke locatie

Op elke locatie! (echt)

We rijden met onze woktruck door het hele land. Van Leeuwarden tot Limburg. In een weiland of 11 hoog. Wij komen overal.

Compleet verzorgd

Ook voor onze jongste gasten, met vers gebakken pannekoeken en een Italiaans roomijsje als toetje.

Compleet verzorgd
Maatwerk

Vraag op maat

Wij richten ons wokevenement in naar jouw wensen. Hoe we dat doen? Lees dan verder.

Maatwerk = geen gedoe

Wij bieden maatwerk in de breedste zin van het woord. Wokfeesten met totale ondersteuning van jouw feest of festival, want bij een groot evenement of spektakel zijn grondbeginselen van groot belang.


Afzuiging

Afzuiging

Onze mobiele wokinstallatie heeft een afzuigsysteem en zorgt ervoor dat je geen last hebt van stoom en/of vieze luchtjes. Zo houden we de zaal schoon en de sfeer luchtig.

Stroom

Stroom

Denk bijvoorbeeld aan de stroomvoorziening. Wij leveren van aggregaat tot feestverlichting. Het totale stroom, geluid en licht verhaal kun je aan ons overlaten. Dat zorgt voor een grote verlichting in jouw organisatie!

Tent

Tent

Van een luxe pagode tot een knusse woktent. Met onze tenten bouwen wij jouw achtertuin om tot tweede huiskamer. Een totaal onderkomen voor feest en gezelligheid.

Warmte

Warmte

En wat te denken van warmte. Wij kunnen kleine, grote maar ook zeer grote ruimtes schoon en reukloos verwarmen. Een event in de zomer of in de winter het maakt ons niet uit.

Muziek

Muziek

Een passende muzikale omlijsting voor een speciale gelegenheid in de vorm van achtergrondmuziek. Dit is natuurlijk een zeer grote factor als het gaat om sfeer.

Drankvoorziening

Drankvoorziening

Van statafel tot biertap, de drankvoorziening is misschien wel de belangrijkste motor in uw evenement. Laat de ervaring van Kokkie en Wokkie hier gelden, en wij schenken of tappen jouw "drankmotor" tot een succes!

Tuinfeest catering

Gezellige catering. Entertainment is het puntje op de 'i'.

Wij verzorgen live cooking met onze showkoks en wokken de lekkerste gerechten in een handomdraai. Uw gasten hebben een keuze uit vele groentes, vlees of vis voor een heerlijk smuldiner. Zij stellen hun eigen gerecht samen.

Maikel van den IJssel

Wie zijn Kokkie en Wokkie

Zoet, zout of pittig. Dat is één van de vele keuzes waarvoor de gasten van Kokkie en Wokkie komen te staan bij het samenstellen van hun gerecht. Wokken op Locatie is voortgekomen uit het horecahart van oprichter Maikel van den IJssel. Kokkie en Wokkie komen in actie voor groepen vanaf 30 personen en kunnen er tot maximaal 300 bedienen. De middag of avond wordt altijd op ludieke wijze geopend door ‘Kokkie’ Maikel of een andere spreker. “Dat moment is de ijsbreker van de avond. Na ons woordje gaan mensen aan de wandel en ontstaat een ontspannen sfeertje met veel interactie. De Kokkies zijn altijd goed gemutst dus tijdens het wachten op de maaltijd wordt er een gezellig praatje gemaakt. En, natuurlijk krijgen onze gasten dan de legendarische vraag: zoet, zout of pittig?”
Lees verder

Wat wij doen is geen culinair trucje. Het zit ‘m echt in het entertainment eromheen. Dat is het puntje op de ‘i’. Die laagdrempeligheid willen we graag behouden. Onderdeel van het Wokken op Locatie concept is dat er in een razend tempo kan worden opgebouwd en afgebouwd, zonder dat de gastvrouw of –heer daar omkijken naar heeft. In de opvallende woktruck wordt al het equipment met gemak naar binnen gerold. “Alles staat op wielen zodat het zo de laadklep op en af kan. Daarom kunnen we werkelijk op iedere locatie wokken. Oók op het water of op de tiende etage!”

Laat ons jouw feest verzorgen!

Vragen?...we helpen je graag verder.

Mail ons